Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет, искам да купя GTV с проблем?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за съвет, искам да купя GTV с проблем?

Здравейте, намерил съм една колица с проблем в мотора (не е блокирал, може би е изкривил клапани или кой знае какво,още не съм я виждал просто така ми казаха по тел-а) колата виси от доста време в мобиле.бг
    http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
    Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да ми подскаже , иначе идеята ми е ако колата изглежда добре и ми поотстъпят от цената да я взема и да я разглобявам. Не съм наясно колко са скъпи частите, все Опел-и и Фолксваген-и съм имал и правил, но нещо Алфи-те ме влекат напоследък и ще скачам в една.
    Кажете по някоя дума, много ще съм ви признателен.

Към 2000лв да се набуташ и после ще караш кола с нов мотор Можеш да и сложиш и направо друг мотор, но по-добре си я направи! Най-големите пера са пукнат блок, глава, вал - към 600-700лв вт. употреба, маслена помпа-към 500лв нова, бутала - 800лв и т.н. Цял мотор е към 1500лв.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ремонтни бутала може да се намерят за около 300 лв нови. основен ремонт ще ти излезе около 1500-2000 лв с части и работа и после ще караш перфектна колица. най-добре обаче да я погледне някой който разбира. за софия това са Бобо и Лисан. аз те съветвам да я погледне някой и се мятай!
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Мерси!

Comment

Working...
        X